|
Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas
| Autorius |
Žinutė |
|
Migla
|
Pranešimo tema: Miglos piešimo, grafikos, tapybos darbai :) Parašytas: Ket Sau 15, 2009 5:31 pm |
|
Užsiregistravo: Tre Geg 30, 2007 7:27 pm Pranešimai: 2474 Miestas: Kaunas/Vilnius Medale: 2
|
Sveiki
Na pagaliau ir aš turiu ką parodyti.
Man šią savaitę baigėsi daliės peržiūros, kai pasikabinau darbus juos įamžinau
Pradedu nuo piešimo  piešėm anglim Cezario galvą, pieštuku Voltero biustą, studentes dvi anglim, gibsinę ranką pieštuku ir toliau eskizai gyvų žmonių
Grafikos pamokoms daug dirbau, vat per tai ir neturėjau laiko rankdarbiams...
Viršuje lino raižinys "Perdaug arbatos" Viduryje medžio (fanieros) raižinys "Growing up" žemiau kartono raižinys "Žvilgsnis".

ir darbas, kuris užemė daugiausiai laiko, kėlė sunkumų, atemė nemažai miego valandų, bet kurį buvo malonu daryti
Knygutė "Kačių karalienės rūmai" Pagal japonų pasaka tuo pačiu pavadinimu. Kadangi pritrukau laiko tai pačioj knygutėje tarp iliustracijų nėra žodžių, gale yra paršyta tokia kaip recenzija, gali persiskaityti, ten trumpai apie ką ta pasaka  Dariau ant ryžinio popieriaus (kuris bjaurybė buvo labai brangus, išleidau šios knygutės popieriui apie 30Lt, vienas A1 fromato lapas 20lt..) liejau juoda arbata, padariau nemažai eksperimentų, koks geriausias jos panaudojimo būdas ir paprastas pieštukas
Jei trumpai apie pasakos siužetą, tai keliautojas užklysta į puyikius rūbus, visos moteriškės ten paslaugios, bet keistos, nes viena nusilenkia taip lyg katė, ir viena iš tarnaičių papasakoja buvusi jo kaimyno katė ir kad jį nori peversti katinu, kad žmonėms nevalia būti pas juos. žmogus pabėga, bet ant jo užkrenta keli lašai vandens ir tose vietose išauga kailis. nuo to laiko jis visiems pasakoja apie tą įvykį.
pas daruagę atsiskanavau ir po to su photoshopu padariau tokius dvilapius, nes knygutę dariau armonikėlės principu ir iliustracijas per dvilapį, po vieną lapuką nelabai žiūrėtūsi...

ir čia toks fragmentas iš ištiestos, nufotkinau (vino psl dydis apie 26x15cm, tikslai nepamenu.)

_________________ http://www.gal-patiks.visiems.lt
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
sauletoji
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ket Sau 15, 2009 7:31 pm |
|
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
kleckepyte
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ket Sau 15, 2009 8:34 pm |
|
Užsiregistravo: Pir Geg 07, 2007 3:33 pm Pranešimai: 1389 Miestas: laikinai Vilnius Medale: 3
|
Migla, kaaaip aš laukiau Tavo darbelių  Pagaliau  Ir kokie įspūdingi visi  Superiškai daaaug darbelio, laiko, kruopštumo, KŪRYBOS ir t.t. įdėta  na aš neatsižiūriu, grožis neišpasakytas  Matosi, jog ženkliai tobulėji, kokius grožius kuri, et  Bet vis tik man patys pačiausi yra Tavo grafikos darbeliai - raižiniai, super gražu, kadangi man sunku suvokti, kaip jie atliekami, ir tokie įspūdingi, tai sakau super super super  gėlėm Tave maža apdovanoti, šaunuolė 
_________________ Laikykimės forumo taisyklių
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Migla
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pen Sau 16, 2009 9:38 am |
|
Užsiregistravo: Tre Geg 30, 2007 7:27 pm Pranešimai: 2474 Miestas: Kaunas/Vilnius Medale: 2
|
sauletoji, ačiū Tau
kleckepyte, labai ačiū Tau,malonu, kad laukei mano darbų  O raižiniai atliekami taip: raižomas arba linoleumas arba medis su spec. kaltukais, po tp taklišė tepama dažais voleliu ir dedama klišė ant tokio kaip preso ir popierius ant jos. Po to su presu pravažiuoji nuimi lapą ir lieką atspaudas  O kartono raižinys panašu tik kad raižoma su peiliuku apipijaunant dedtales ir plešant kartoną 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
lietuve
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pen Sau 16, 2009 10:27 am |
|
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
juupeer
|
Pranešimo tema: Parašytas: Sek Sau 18, 2009 4:32 pm |
|
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
griD
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Sau 20, 2009 1:02 pm |
|
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
giedrianka
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Sau 20, 2009 3:56 pm |
|
Užsiregistravo: Sek Geg 20, 2007 12:03 am Pranešimai: 1657 Miestas: Klaipėda/Kaunas Medale: 2
|
Migla, fantastiški darbeliai. Kokie tikroviški portretai, su charakteriais, svajoju taip išmokti piešti portretus  Bet vistiek man mieliausi akiai japoniški fragmentai. Šaunuolė, kuri groži 
_________________ Atsiprasau uz zinutes be lietuvisku raidziu, techniniai nesklandumai...  Let the beauty of what you love be what you do. (Paulo Coelho)
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
shija
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Sau 20, 2009 4:43 pm |
|
Užsiregistravo: Tre Kov 26, 2008 5:32 pm Pranešimai: 277 Miestas: alytus
|
šaunuolė... man ypaš kiniškas patiko  (nes spalvotas)
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
laimuske
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pir Sau 26, 2009 1:55 pm |
|
Užsiregistravo: Sek Lie 15, 2007 7:15 pm Pranešimai: 83 Miestas: Kaunas
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Migla
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pir Sau 26, 2009 6:09 pm |
|
|
lietuve, juupeer, griD, ačiū jums labai labai giedrianka, ačiū  kuo daugiau treniruojiesi,pieši tuo geriau išeina  pabandyk pakopijuoti iš knygų, žurnalų veidukus, po kiek laiko geriau išeina ir padeda  pas mus kai reikia daug eksizuoti, kiti kurie neturėdavo kas jiems pasedėtų, imdavo knygas piešimo, nuotraukas ir iš jų piešdavo
shija, laimuske, ačiū , malonu, kad patinka  aš piešime tikrai neprofesionalė, pas mus yra kas ir kiek geriau piešia, o profesionalumą labai sunku pasiekti... manau jį tik po labai daug darbo galima paiseikti 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Angels
|
Pranešimo tema: Parašytas: Šeš Sau 31, 2009 10:43 am |
|
Užsiregistravo: Šeš Rgs 09, 2006 8:42 am Pranešimai: 398 Miestas: Marijampolė
|
Migla, tavo piešiniai labai puikūs.  Peržiūrėjau visus atidžiai ir patiko ypač eskizai
_________________ "Žmogus vertas tiek, kiek pats save vertina"
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Maini-chan
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Geg 12, 2009 5:25 pm |
|
Užsiregistravo: Ant Geg 12, 2009 5:03 pm Pranešimai: 40 Miestas: Kaunas
|
|
Įspūdingi piešiniai. O tu šito mokeisi dailės mokykloje ar akademijoje??
_________________ Kai nori - ieškai galimybių, Kai nenori - ieškai priežasčių.
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Migla
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Geg 12, 2009 6:13 pm |
|
|
Angels, ačiū
Maini-chan, ačiū  mokinuosi dailės gimnazijoje 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Maini-chan
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Geg 12, 2009 6:19 pm |
|
Užsiregistravo: Ant Geg 12, 2009 5:03 pm Pranešimai: 40 Miestas: Kaunas
|
|
O Kaune dar ir tokia yra?? Aš Kaune žinau tik dailės mokyklą ir akademija ;D
Kiek metų jau mokaisi piešti?
_________________ Kai nori - ieškai galimybių, Kai nenori - ieškai priežasčių.
|
|
| Į viršų |
|
 |
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių |
|
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume
|
Copyright © 2006-2010 craftladies.puslapiai.org. Turinio platinimas be raštiško administracijos sutikimo griežtai draudžiamas. All Rights Reserved. Visos teisės saugomos.
|
|