|
Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas
| Autorius |
Žinutė |
|
elenuke
|
Pranešimo tema: Kur pirkti siūlus mezgimui Parašytas: Šeš Rgs 16, 2006 2:01 am |
|
|
Man atrodo, kad Jums pravers šita tema
Pasidalinkime adresais parduotuviu ir ne tik
O cia zemelapis Vilniaus su parduotuvem (gal jau visos jas ir zinot..) (pavogiau is estones psl sito  negera as  )
Ten kur L - tai parduotuve
| Prikabinti failai: |

229375043_f9fd42d731_o.jpg [ 131.58 KiB | Peržiūrėta 6465 kartus(ų) ]
|
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
@Frida@
|
Pranešimo tema: Parašytas: Šeš Rgs 16, 2006 6:32 pm |
|
Užsiregistravo: Sek Rgs 10, 2006 11:50 am Pranešimai: 123 Miestas: Sirvintos
|
maciau siuliuku prie menu gimnazijos parduotuveje "Viskas rankdarbiams", bei vcupe gerose akyse ... :-P kainu nelabai ziurejau nes del karoliuku ten grudausi... 
_________________ mano darbeliai
http://public.fotki.com/vjusta/
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Gabimik
|
Pranešimo tema: Parašytas: Sek Rgs 17, 2006 6:11 pm |
|
Užsiregistravo: Pir Rgs 11, 2006 7:09 pm Pranešimai: 243 Miestas: Kaunas
|
|
Gal galit adresa tos parduotuvės "Viskas rankdarbiams", šiaip tai aš iš Kauno, bet žinant adresą atvažiuočiau į Vilnių.
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
boruzea
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pir Spa 22, 2007 2:22 pm |
|
Užsiregistravo: Ant Lie 17, 2007 6:04 pm Pranešimai: 92 Miestas: kns
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
neringata
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pir Spa 22, 2007 3:31 pm |
|
 |
| Kandidatė į Craftlady |
 |
|
aš irgi dažnai maximos siūlų nusiperku, turiu pasakyt, visai neblogų būna. Svarbu žiūrėt sudėtį. Mat neturiu kada po siūlų parduotuves vaikštinėt  Be to, ne visuomet brangus daiktas yra geras daiktas
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
linuoskyte
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ket Lap 15, 2007 8:44 pm |
|
Užsiregistravo: Tre Kov 21, 2007 4:31 pm Pranešimai: 65 Miestas: Mažeikiai
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Untaviele
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pen Lap 16, 2007 4:21 pm |
|
 |
| Nerašanti lady |
 |
|
Sveiki..
esu Vilniete, be visa ko- mezganti, tai zinau tikrai pakankamai siulu parduotuveliu Vilniuj.. seniau gyvenau Siauliuose, ten yra viena tokia superine siulu parduotuvele ir nebrangu, ir pasirinkimas labai platus, tai jau ir Vilniuj gyvendama siulus vis dar pirkdavau grizusi i Siaulius, nes cia nelabai ka rasdavau, bet per tiek metu jau ir cia radau, netgi kai kuriuos ir tu paciu gamintoju... nuostabius siulus gamina ir Lietuvoj, kazkur prie Raseiniu, tokius aptikau tokioj mazutej parduotuvelej prie Kalvariju turgaus, kaip ja surasti: nuo turgaus einate centro link ta pacia gatves puse, kur ir turgus, ir uz policijos komisariato ir dar vieno pastato, pagrindinej Kalvariju gatvej yra toks medinis vieno auksto poros duru pastatelis, tai jame ir pardavineja tokius siulus.. gana daug atspalviu, pakankamai gera sudetis (mazdaug puse vilnos, puse akrilo, arba daugiau vilnos, arba daugiau akrilo  ), metrazas irgi palyginus labai geras.. o jei norisi idomesniu siuliuku, tai cia jau nepakeiciamos "Geros akys" (yra CUP'e ir senamiesty), taip pat ir "Lana" Basanaviciaus g. visai nieko, tik kainos ten nemenkai uzkeltos, pati tuo isitikinau, kai Siauliuos nusipirkai siulu ir pritrukau ju bemegzdama, isieskojau visa Vilniu ir radau tik "Lanoj", bet cia pakutis kainavo visu litu brangiau.. na, jei viena perki, tai nieko tokio, bet jei reikia daugiau, tada jauciasi..  tikiuos kazkiek padejau siulu ieskotojoms..  sekmes kuryboje! 
_________________ Tam, kad ateitu kas nors nauja, turi iseiti sena.
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
linuoskyte
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pen Lap 16, 2007 4:55 pm |
|
|
|
O tai kokia ta parduotuve Siauliuose?
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Untaviele
|
Pranešimo tema: Parašytas: Sek Lap 18, 2007 10:49 pm |
|
 |
| Nerašanti lady |
 |
|
O Sialiuose parduotuvele yra Dvaro gatvej, einant nuo bulvaro link stoties, tokie laiptukai virsun, ikurta namo bute.. 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
linuoskyte
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Lap 20, 2007 5:42 pm |
|
|
Untaviele rašė: O Sialiuose parduotuvele yra Dvaro gatvej, einant nuo bulvaro link stoties, tokie laiptukai virsun, ikurta namo bute..  aciu, paieskosiu tos parduotuves nuvaziavus. O kaip ten kainos? Asortimentas?
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Untaviele
|
Pranešimo tema: Parašytas: Tre Lap 21, 2007 10:10 pm |
|
 |
| Nerašanti lady |
 |
|
Kainos labai normalios (palyginus su kainomis Vilniuje) ir pasirinkimas, kaip jau rasiau, tikrai pakankamai platus, nors parduotuvele ir visai nedidele.. yra ivairiu teksturu, ivairiausiu spalvu ir nemazai skirtingu gamintoju produkcijos, nors labiausiai is visu ten man patinka tie lietuviski, apie kuriuos rasiau.. nuvaziuosi- pamatysi.. 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
jurgiu
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Gru 18, 2007 2:37 pm |
|
Užsiregistravo: Ant Gru 18, 2007 2:34 pm Pranešimai: 5 Miestas: Vilnius
|
dar labai nebloga parduotuve yra virsuliskiu "madoje". ten nemazai siulu. ir kainos zyymiai geresnes, nei centre 
_________________ mezgimas - joga ir meditacija
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
undine
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ket Kov 13, 2008 12:29 pm |
|
Užsiregistravo: Ant Vas 26, 2008 8:46 am Pranešimai: 54 Miestas: Kaunas
|
nu nzn man tai maximoj labai brangus atrodo, be to ir pasirinkimo nera, o pavaikščiojus po siulu parduotuves galima labai daug gražaus rasti ir kone dvigubai pigiau. Aš dažniausiai perku "verpaluose" tokia parduotuvele yra pačioj pradžioj savanoriu pr. prie pat laisves stoteles. ten tikrai nebrangu ir pasirinkimas didelis ir pardavėja labai gera visada pataria ka geriau pirkti ir kaip megzti.  gera parduotuve 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
busiugera
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pir Bal 07, 2008 1:48 pm |
|
|
as paneveziete, tai radau kelias vieteles kur siulai pigesni. Megstu vernito siulus,arba lietuviskuosius Lama, o moherinukai irgi zinau kur pigesni, bet cia panevezieciu nelabai yra matyt 
_________________ Mano mezginiai Jums
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
undine
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Bal 08, 2008 7:01 am |
|
Užsiregistravo: Ant Vas 26, 2008 8:46 am Pranešimai: 54 Miestas: Kaunas
|
Tai vistiek pasidalink, gal kada forume atsiras daugiau Panevėžiečių 
|
|
| Į viršų |
|
 |
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių |
|
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume
|
Copyright © 2006-2010 craftladies.puslapiai.org. Turinio platinimas be raštiško administracijos sutikimo griežtai draudžiamas. All Rights Reserved. Visos teisės saugomos.
|
|