|
Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas
| Autorius |
Žinutė |
|
kleckepyte
|
Pranešimo tema: Kleckepytės veltinukai :) Parašytas: Ket Gru 04, 2008 12:01 am |
|
Užsiregistravo: Pir Geg 07, 2007 3:33 pm Pranešimai: 1389 Miestas: laikinai Vilnius Medale: 3
|
Na ką gi, susikursiu ir čia savo temelę, ir bene būsiu pirmoji, merginos, nagi, čia tikrai nemaižai velėjėlių yra, tad rodykimės visos
Pradedu
*Rinkinukas - auskarai (raudoni veltinio kamuoliukai dekoruoti lino pluoštu, Svarovski kristalai, sidabras), vėrinys (biseris, veltinis, lino pluoštų dekoras)
*Rinkinukas "Gervuogės" - auskarai (veltinis, biseris, sidabras), karoliai (virvelė, veltinis, biseris)
*Rinkinukas - auskarai (snieginis obsidianas, veltinis, sidabras, biseris, troselis), karoliai (snieginis obsidianas, biseris, veltinis, troselis)
*Paprastučiai karoliai iš veltinio ir biserio
*Įdėkliukas krikšto dukrytės dūdelei  Iš veltinio, dekoruotas šilko pluoštais, biseriu
*Tapkiukai "Viduržiemio pieva" mažajai krikšto dukrytei
*Vyriškas veltas šalikas (viena pusė juoda, kita tamsiai ruda su dekoru)
*Ant šilko šifono veltas šalikėlis
Kol kas tiek naujienų 
_________________ Laikykimės forumo taisyklių
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
lietuve
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ket Gru 04, 2008 9:18 am |
|
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Migla
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ket Gru 04, 2008 5:12 pm |
|
Užsiregistravo: Tre Geg 30, 2007 7:27 pm Pranešimai: 2474 Miestas: Kaunas/Vilnius Medale: 2
|
_________________ http://www.gal-patiks.visiems.lt
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
kleckepyte
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ket Gru 04, 2008 8:10 pm |
|
Užsiregistravo: Pir Geg 07, 2007 3:33 pm Pranešimai: 1389 Miestas: laikinai Vilnius Medale: 3
|
lietuve, ačiū labai  , et norisi būt tuo veltinio meistru, tik dar mokausi mokausi, veikiau dar jauna pameistriukė esu
Migla, dėkui  daugiausiai malonumo ir turiu, kai veliu tapkiukus, ir pati manau, kad man jie puikiausiai sekasi  O šalikiukai šie tai mano pirmieji tokie, patį pirmučiausią visiškai sugadinau, na bet tam ir mokomes  O dūdelės dėkliukas ir man taaaip priminė pradinukės laikus, et, savo pirmokiukei ir vėliau 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
giedrianka
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ket Gru 04, 2008 8:13 pm |
|
Užsiregistravo: Sek Geg 20, 2007 12:03 am Pranešimai: 1657 Miestas: Klaipėda/Kaunas Medale: 2
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
juupeer
|
Pranešimo tema: Parašytas: Sek Gru 07, 2008 12:03 pm |
|
|
labai grazus juodi auskarai ir tapkutes 
_________________ Mano darbeliai
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
kleckepyte
|
Pranešimo tema: Parašytas: Sek Gru 14, 2008 2:39 pm |
|
|
giedrianka, juupeer, ačiū judviems labai  Smagu, kad patinka mano darbukai
Vakar dalyvavau Klaipėdoje "Veltinio namuose" parodoje, kurios tema buvo "minkšta.šilta.balta", tad rodau kelias akimirkas
*Baltos žiemos gėlės-segės
*Velti bačiukai vieni iš penkių porų
*Kabėjo ir mano paveikslai
O štai čia visi eksponuoti darbeliai, tik dar namučiuos, prieš parodą
*Mažosios baltos segės :
*Didžiosios baltos segės:
*Paveikslas: (su aguonomis abu paveikslus jau matėte anksčiau, tad nesikartosiu  ):
*Batukai balti-rausvi 40 dydžio;)
*Vyriški batai 46 dydžio (diiiideli jie išties)
*Vaikiški bačiukai
Tiesa, dar buvo vieni bačiukai, bet jei pavirs Kalėdine dovanyte, tad kol kas nerodau  po Kalėdų parodysiu 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Migla
|
Pranešimo tema: Parašytas: Sek Gru 14, 2008 2:43 pm |
|
Užsiregistravo: Tre Geg 30, 2007 7:27 pm Pranešimai: 2474 Miestas: Kaunas/Vilnius Medale: 2
|
_________________ http://www.gal-patiks.visiems.lt
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
kleckepyte
|
Pranešimo tema: Parašytas: Sek Gru 14, 2008 2:47 pm |
|
|
Migla, ačiū labai  , jie man pirmą kartą iš visos mano veltiniavimo istorijos gavosi toookie stooori 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Moonrat
|
Pranešimo tema: Parašytas: Sek Gru 14, 2008 3:09 pm |
|
|
|
oho ,kaip fainai ,labai puikūs darbai ypač tapiukai. Tik dar turiu klausimą, o kaip čia tu taip dalyvavai toje parodoje? Ar čia visi gali dalyvauti ar tik išrinktieji??
_________________ http://s122.photobucket.com/albums/o248/Dusia_album/
Daryti gera yra normalu. (J. Mekas)
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
sauletoji
|
Pranešimo tema: Parašytas: Sek Gru 14, 2008 3:22 pm |
|
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
kleckepyte
|
Pranešimo tema: Parašytas: Sek Gru 14, 2008 3:42 pm |
|
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
barbe9darbe
|
Pranešimo tema: Parašytas: Sek Gru 14, 2008 5:34 pm |
|
Užsiregistravo: Pir Kov 12, 2007 3:42 pm Pranešimai: 3214 Miestas: Alytus Medale: 1
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Sviesi tamsa
|
Pranešimo tema: Parašytas: Sek Gru 14, 2008 7:13 pm |
|
|
|
| Į viršų |
|
 |
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių |
|
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume
|
Copyright © 2006-2010 craftladies.puslapiai.org. Turinio platinimas be raštiško administracijos sutikimo griežtai draudžiamas. All Rights Reserved. Visos teisės saugomos.
|
|