|
Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas
| Autorius |
Žinutė |
|
barbe9darbe
|
Pranešimo tema: Parašytas: Tre Rgs 30, 2009 9:39 pm |
|
Užsiregistravo: Pir Kov 12, 2007 3:42 pm Pranešimai: 3214 Miestas: Alytus Medale: 1
|
kleckepyte, kaip džiaugiuosi, kad vėl pradėjai velti  Kaip tik pastarosiomis dienomis sezonas pareikalavo pašiltinti kojas, tai vėl išsitraukiau tavo veltas tapkutes ir net pagalvojau, kaip tau sekasi...  matau, kad gerai  nes vaikiuko rinkinėlis nuostabus - kaip jam bus šilta ir malonu, o jo mamai - dar labiau 
_________________ Kviečiu užsukti į mano dekupažuotą pasaulį
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
kleckepyte
|
Pranešimo tema: Parašytas: Tre Rgs 30, 2009 10:16 pm |
|
Užsiregistravo: Pir Geg 07, 2007 3:33 pm Pranešimai: 1389 Miestas: laikinai Vilnius Medale: 3
|
barbe9darbe, dėkui  Tokiu laiku ir velti jau didesnis ūpas, kai šalta, ir sportas ir nauda jau  Vis pati kojas šąlu, reik ir sau nusivelt, bet dar turiu prašymų, tai ir vis atrodo, pirma kitam, o paskui jau tikrai sau.. bet taip jau antri metai...  Taip jau yra, kad batsiuvys be batų lieka 
_________________ Laikykimės forumo taisyklių
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
barbe9darbe
|
Pranešimo tema: Parašytas: Tre Rgs 30, 2009 10:25 pm |
|
Užsiregistravo: Pir Kov 12, 2007 3:42 pm Pranešimai: 3214 Miestas: Alytus Medale: 1
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
kleckepyte
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Spa 06, 2009 10:11 am |
|
Užsiregistravo: Pir Geg 07, 2007 3:33 pm Pranešimai: 1389 Miestas: laikinai Vilnius Medale: 3
|
barbe9darbe, va va, taip yra ir nieko čia nepakeisi  Vakar vėliau bačiukus, taip jau mąsčiau, na kad kiek didėlesni būtų, jau neatiduočiau, būtų man pagaliau, bet sutraukiau, kiek reikėjo, tai šiandien teks vis tik atiduoti  Na bet dra turiu kelias valandas iki paskaitų, tai ko gero einu sau pradėt, o tai kojas nušalsiu  Štai čia vakarykštis mano darbelis, tik nemoku gražiai nufotografuot nors pasiusk, iš tiesų tai violetinė ir morkinė, o po fotkinimo įvairiais būdais rodo mėlyną nors ką...

|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Migla
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Spa 06, 2009 1:40 pm |
|
Užsiregistravo: Tre Geg 30, 2007 7:27 pm Pranešimai: 2474 Miestas: Kaunas/Vilnius Medale: 2
|
_________________ http://www.gal-patiks.visiems.lt
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Daluze
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Spa 06, 2009 6:40 pm |
|
Užsiregistravo: Ant Bir 03, 2008 5:40 pm Pranešimai: 1095 Miestas: Vilnius
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
lietuve
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Spa 06, 2009 7:41 pm |
|
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
kleckepyte
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Spa 06, 2009 8:40 pm |
|
|
Migla, giedrianka, Daluze, lietuve, ačiū  Malonu, kad patiko  Tikiuosi, kad smagu bus nešioti ir darželinukui, kuriam skirtos  Jo mamai patiko  Šiandien dar sau veliu veliu, bet jau nebeturiu jėgų pabaigt, ryt tikiuosi ir mano kojos jau turės kur šiltai tupėti 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
barbe9darbe
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Spa 06, 2009 8:53 pm |
|
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
sviesele
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Spa 06, 2009 10:57 pm |
|
Užsiregistravo: Pir Vas 16, 2009 12:20 am Pranešimai: 1059 Miestas: Kaunas
|
kleckepyte, po savęs ir mane į eilę įtrauk, o tai su amžium kojos į ledą pavirst baigia  Aš čia tavo puslapėlyje pašnipinėjau  jau tokių grožių prisižiūrėjau, ir kitiems prirodžiau  Ruoškis  Labai mielas ir šiltas darbelis, o man, kaip daltoniko žmonai tur būt, ta mėlyna visai violetinė 
_________________ Mano darbeliai
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
spurgosius
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pen Spa 09, 2009 6:11 pm |
|
Užsiregistravo: Tre Rgs 16, 2009 6:15 pm Pranešimai: 37 Miestas: Den Haag
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
kleckepyte
|
Pranešimo tema: Parašytas: Šeš Spa 10, 2009 11:17 pm |
|
|
barbe9darbe, jau nusivėliau tik keturias paras džiuvo
sviesele, dėkui, malonu labai  Na jei tikrai susidomėsi, tai lauksiu žinutės - derinsim spalvytę, formą..
spurgosius, ačiū  Siūlau ir atu vilnelę išbandyt
Na, mėginsiu parodyti savo šlepkiukus, išvis manęs fotoaparatas neklauso  Visiškai keičia spalvą nors ką, gal į lauką reiks mėgint nešt paveiksluot, nes va maniškių spalva realiai ryški žaliai elektrinė, dekoras ryškiai geltonai salotinis, o va kokia foto:
O dekoras - tai medvilniniai mezgimo siūlai bei kelios sruogos šilko pluošto. Tiesa, man vis pasakodavo, kad šuns kailis labai sveika, tai į savo bačiukus vėliau šuniuko vilnelę, bet jau tiek prastai vėlėsi, pusė išlandžiojo ir išbėgo lauk...
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
lietuve
|
Pranešimo tema: Parašytas: Sek Spa 11, 2009 10:04 am |
|
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
barbe9darbe
|
Pranešimo tema: Parašytas: Sek Spa 11, 2009 12:07 pm |
|
|
kleckepyte, taip taip, sau tai gražiausius pasidarei  Iš tiesų labai gražūs ir jau net vaizdas "šiltas', matosi visos spalvos, bent mano kompas gražiai rodo  Ir kojelės siaurumas  visai kaip mano  O šuns vilna tikrai labai gera, jei tik nekąs  turbūt trumpesnis plaukas, kad blogai vėlėsi, o gal ir šiaip nelabai tinkama... ech, mūsų senojo šunio būtų tikrai tikusi vilna - balta ir kokių 10 cm ilgio plaukas  Ir nereikia ten nieko kankinti lietuve, pavasarį kai šeriasi kailis, tai šunims labai niežti ir jie kasosi visur - mes porą kartų peršukuodavom ir pririnkdavom parduotuvinį krepšelį vilnos  Aišku, jei šuo laikomas namie, tokio kailio nebus ir taip nesijaučia tie kailių keitimai, o lauke laikomiems užauga daug geresnė vilna... Žiūrėsim, kokia bus dabartinio šunio, irgi kailis neprastas  reikės mainyti į gatavus vilnos gaminius 
_________________ Kviečiu užsukti į mano dekupažuotą pasaulį
|
|
| Į viršų |
|
 |
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių |
|
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume
|
Copyright © 2006-2010 craftladies.puslapiai.org. Turinio platinimas be raštiško administracijos sutikimo griežtai draudžiamas. All Rights Reserved. Visos teisės saugomos.
|
|