|
Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas
| Autorius |
Žinutė |
|
pakalnute
|
Pranešimo tema: Parašytas: Tre Gru 31, 2008 2:18 pm |
|
 |
| Pradedanti Craftlady |
 |
|
Uzjauciu moderatores, nes joms reikia ir pasalinti nereikalingas zinutes, ir rasyti ispejimus, o dar laiko reikia ir pasireiksti forume.
Stengsiuosi nerasyti beverciu zinuciu, nenusisneketi, o aktyviai dalyvauti forume. Ir manau, kad kitos forumo dalyves turetu tam pritarti.
Sekmes Jums, moderatores! 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
shija
|
Pranešimo tema: Parašytas: Sek Sau 04, 2009 2:50 pm |
|
Užsiregistravo: Tre Kov 26, 2008 5:32 pm Pranešimai: 277 Miestas: alytus
|
na bet kiti tai daro isvien....o ypac naujokai....menesi prisijungia ar nei to..o jau zinuciu keli simtai.... 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
linksmuole
|
Pranešimo tema: Parašytas: Tre Sau 07, 2009 4:55 pm |
|
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
shija
|
Pranešimo tema: Parašytas: Tre Sau 07, 2009 5:23 pm |
|
Užsiregistravo: Tre Kov 26, 2008 5:32 pm Pranešimai: 277 Miestas: alytus
|
aš nesakau ,kad būtent tu...bet tiesiog yra tokių kur įėjus į temelę net neįdomu, nes vien tas pats žmogus nesamonių prirašęs
ir dar ...kaip tu sakai kad per metus 30 ..tai gal jis parase ir daugiau, bet valant foruma kitas istryne 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Mamyte2
|
Pranešimo tema: Parašytas: Tre Sau 07, 2009 7:41 pm |
|
Užsiregistravo: Tre Gru 03, 2008 10:55 am Pranešimai: 656 Miestas: Hannover
|
Labas!As atsiprasau, bet tikrai zynau kad pridarau gramatiniu klaidu.  Jau beveik buvau uzmirsusi lietuviska kalba,man net kalbeti sunku kad nera su kuo.
Ir pamaciau kad jusu forumas toks siltas.
Cia niekas dar man blogo zodzio nera parasies,kad as su klaidom rasau. Ir as tikrai jeigu pastebiu savo klaidas tai pertvarkau.
Prasau nepykit...
_________________ http://julijasdeco.blogspot.com
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Kinderyte
|
Pranešimo tema: Parašytas: Tre Sau 07, 2009 7:43 pm |
|
Užsiregistravo: Pir Gru 08, 2008 12:07 pm Pranešimai: 572 Miestas: Vilnius
|
Mamyte2, šaunuolė, kad stengiesi lietuviškai rašyti/kalbėti. Nieks nepyksta, baik tu  Manau, laikui bėgant (skaitant kitų pranešimus, bendraudama) pamatysi, kaip be klaidų rašysi. 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Mamyte2
|
Pranešimo tema: Parašytas: Tre Sau 07, 2009 7:46 pm |
|
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
barbe9darbe
|
Pranešimo tema: Parašytas: Tre Sau 07, 2009 9:40 pm |
|
Užsiregistravo: Pir Kov 12, 2007 3:42 pm Pranešimai: 3214 Miestas: Alytus Medale: 1
|
Mamyte2, oi prajuokinai
Bet... viename forume LABAI griežta moderatorė taisė dalyvių gramatines klaidas ir ryškino raudonai... čia jau kraštutinumas, bet matyt buvo priežasčių... Nieko niekas nesako žmonėms, kurie toli nuo Tėvynės ir jau apmiršo kalbą arba tie, kurie neturi lietuviškos klaviatūros, bet kai pradeda rašyti sh vietoj š arba oo vietoj ū - nu jau atleiskit, nepasiteisinsi tuo, kas sunku raidyną perjungti... ir aš tokius ryškinsiu raudonai  ruoškitės 
_________________ Kviečiu užsukti į mano dekupažuotą pasaulį
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
ausryte811
|
Pranešimo tema: Parašytas: Tre Sau 07, 2009 9:50 pm |
|
Užsiregistravo: Pen Lap 14, 2008 7:29 pm Pranešimai: 1581 Miestas: Kaunas Medale: 1
|
nebūk tokia pikta barbyte, ir aš dažniausiai per skubėjima patingiu įsijungti lietuviška raidyną  Bet dabar tai turbūt viską gerai surašiau.....  Pasistengsiu visada taip...... 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
kleckepyte
|
Pranešimo tema: Parašytas: Tre Sau 07, 2009 9:56 pm |
|
Užsiregistravo: Pir Geg 07, 2007 3:33 pm Pranešimai: 1389 Miestas: laikinai Vilnius Medale: 3
|
Barbytė tikrai nėra pikta  Aš tai pritariu labai labai, kad visos kiek įmanoma rašytume taisyklingiau ir lietuviškom raidėm - tai žymiai tvarkingiau ir maloniau  Manau, kad nėra reikalo forume kažkur skubėti rašyti  Žinoma, visos klystame, tad dėl smulkių klaidų ir nepykstam, bet kai jau tai akis bado labai... 
_________________ Laikykimės forumo taisyklių
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
barbe9darbe
|
Pranešimo tema: Parašytas: Tre Sau 07, 2009 10:03 pm |
|
Užsiregistravo: Pir Kov 12, 2007 3:42 pm Pranešimai: 3214 Miestas: Alytus Medale: 1
|
ausryte811, aš ne pikta, patikėk  bet jei skaitau kokį pranešimą 5 min ir nesuprantu, kas ten parašyta - tai jau nepykit, neatsakinėsiu į tokius, tiesiog neturiu tiek laiko, kad dar šifravimu užsiimčiau... nes jau žiūriu, kad atsiranda tokių, kad rašo ir be lietuviškų raidžių, ir be kablelių, ir be tarpų netgi... gal trečiokėliams ir įdomu tokie slebizavojimai, bet man tikrai ne. Va ir tu parašei - daug gražiau atrodo, argi ne?  Ilga ta kalba apie kalbą, mes forume jau ne kartą kalbėjom, bet...tiesiog gerbkim save, kitus, savo šalį, kalbą - ne tiek jau daug tų tikrų vertybių teturim...
_________________ Kviečiu užsukti į mano dekupažuotą pasaulį
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Mamyte2
|
Pranešimo tema: Parašytas: Tre Sau 07, 2009 11:16 pm |
|
|
barbe9darbe, Aciu,nuramynai.  O as jau kaskaip tikrai pergyvienti pradejau... Mama kaip perskaito sako kad skamba letuviskai kitaip,bet as galvoju tai rusiskai ir verciu. Jeigu kas tikrai atsiprasau.
Aciu visom kas supranta! 
_________________ http://julijasdeco.blogspot.com
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
ausryte811
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ket Sau 08, 2009 9:16 am |
|
Užsiregistravo: Pen Lap 14, 2008 7:29 pm Pranešimai: 1581 Miestas: Kaunas Medale: 1
|
Na aš tai tikrai Mamyte2 tave suprantu ir visai nepykstu už klaidas  O aš irgi pasistengsiu rašyti taisyklingai, gal ir tau Mamyte2 bus lengviau į mus , taisyklingai rašančias, pasižiūrėjus 
_________________ MANO DARBELIŲ NAMAI
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
sauletoji
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ket Sau 08, 2009 3:13 pm |
|
|
o as atsiprasau, jai kartais (n) nedarasysiu, klaviatura mano truputi susipykus su n,tai atleiskit 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
linksmuole
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ket Sau 08, 2009 5:04 pm |
|
|
|
| Į viršų |
|
 |
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių |
|
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume
|
Copyright © 2006-2010 craftladies.puslapiai.org. Turinio platinimas be raštiško administracijos sutikimo griežtai draudžiamas. All Rights Reserved. Visos teisės saugomos.
|
|