|
Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas
| Autorius |
Žinutė |
|
Pelyte
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ket Kov 26, 2009 3:57 pm |
|
|
Noriu papildyti Kinderyte. Gali būti ir SHIFT+CTRL klavišų kombinacija iš angliško raidyno pakeisti į lietuvišką ir atvirkščiai. Daug taisyklių esam pamiršę kaip dėti kablelius, bet lietuviškas raides tikrai visos (i) mokam. Tik taip kalba nemirs. Ir rodykim pavyzdį ateities kartoms, kurie net iš žodžių išmeta raides. 
_________________ Niekas niekada nėra taip paprasta, kaip atrodo iš pradžių
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
RaGaNiUkE
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ket Sau 28, 2010 12:58 pm |
|
Užsiregistravo: Pir Bal 20, 2009 7:31 pm Pranešimai: 74 Miestas: Kaunas
|
Aš visada stengiuosi rašyti lietuviškomis raidėmis,tačiau per skubėjimą kartais gal ir padarau klaidelių...  Būtų labai smagu,jei visi forumo dalyviai rašytų lietuviškomis raidėmis 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
lietuve
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ket Sau 28, 2010 1:02 pm |
|
|
|
Merginos, as nemoku isijungti lietuviskai kad rasytu, labai sunku man paskui atrasti kurios mano klaviaturos raides atitinka lietuviskas, rasysiu be lietuvisku zenklu, stenkites suprasti, jejgu neaisku klauskite.
_________________ MANO DIENORAŠTIS
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Pelyte
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pen Sau 29, 2010 10:07 am |
|
|
|
lietuve, paprastai būna tokios mygtukų kombinacijos :
1. Shift+Ctrl
2. Shift+Alt
3. Ctrl+Alt
Gali būti ir iš šių trijų mygtukų kombinacija užprogramuota, bet tai būna retai.
Šiais žodžiais pažymėtus klavišus reikia spausti vienu metu ir stebi kampelyje kairiam ar pasikeitė kalbos inicialai. Arba tiesiog pelyte bakstelt vieną kartą ant ženkliuko nurodančio kokia kalba įjungta pvz.: En. Tada atsidaro sąrašas kalbų ir pelyte paspaudi reikiamą kalbą pvz.: Lt.
_________________ Niekas niekada nėra taip paprasta, kaip atrodo iš pradžių
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Auguste
|
Pranešimo tema: Parašytas: Sek Sau 31, 2010 8:50 pm |
|
Užsiregistravo: Ant Rgp 26, 2008 6:17 pm Pranešimai: 407 Miestas: Kaunas
|
Aš turbūt prisikaitau prie to jaunimo kuriam reikia rodyti pavyzdį..
Na nežinau kitose sveteinėse visi rašo be lietuviškų raidžių ir visi taip pripratę, bet aš už lietuvišką abecelę kurios beveik niekada nenaudoju..
GĖDA 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
RaGaNiUkE
|
Pranešimo tema: Parašytas: Tre Vas 03, 2010 1:01 pm |
|
Užsiregistravo: Pir Bal 20, 2009 7:31 pm Pranešimai: 74 Miestas: Kaunas
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
lietuve
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ket Vas 04, 2010 11:23 am |
|
|
As negaliu perjungti ant lietuvisko alfabeto, nes vyras irgi dirba prie kompo, ir jejgu manes nera tai nezino ka daryti, o kas kartais nejungsiu lenkiska ar lietuviska, ir kiek meginau, neatrandu tu raidziu, o jejgu randu, tai sekancia vel turiu ilgai jieskoti, na as tikrai nepasikeisiu ir rasysiu kaip rasau... jejgu galit prasau mane suprasti, nera man tai lengva.
Na o kas gyvena Lietuvoje, ir kasdien naudoja lietuviska alfabeta, ir yra priprates taip rasyti, butu gerai kad rasytu lietuviskai, galeciau laptope , persijungti, ir naudoti, bet ten toks letas netas, kad as tada isvis nieko neparasysiu...
_________________ MANO DIENORAŠTIS
|
|
| Į viršų |
|
 |
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių |
|
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume
|
Copyright © 2006-2010 craftladies.puslapiai.org. Turinio platinimas be raštiško administracijos sutikimo griežtai draudžiamas. All Rights Reserved. Visos teisės saugomos.
|
|