|
Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas
| Autorius |
Žinutė |
|
Viktorija.
|
Pranešimo tema: Re: Kaip pasigaminti druskos tešlą Parašytas: Ant Kov 30, 2010 6:31 pm |
|
|
Sveikos, noriu paklausti ar esate bandžiusios darbą ištepti kiaušiniu prieš šaunant į krosnelę?  nes na žinau, kad taip su pyragais, kibinais ir t.t. daro, bet vat susidomėjau, o kas būtų jei ištepti kiaušiniu? gal kuri bandėte?
_________________ Jei mes nesikeičiame, mes neaugame. Jei neaugame, mes iš tiesų negyvename.
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
lietuve
|
Pranešimo tema: Re: Kaip pasigaminti druskos tešlą Parašytas: Ant Kov 30, 2010 7:37 pm |
|
|
|
Patepus kiausiniu patamseja, ir blizga, kartais net patrukineja pavirsius, jejgu nedazysi, gali tepti kiausiniu, bet jejgu nori dazyti, geriau ne...
_________________ MANO DIENORAŠTIS
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
bratzgirl9
|
Pranešimo tema: Re: Kaip pasigaminti druskos tešlą Parašytas: Sek Spa 03, 2010 8:22 pm |
|
Užsiregistravo: Šeš Kov 01, 2008 11:06 pm Pranešimai: 33 Miestas: Jonava
|
_________________ [color=#FFBFFF] Žmonių aš šiaip nemėgstu. O tie kuriuos myliu, jie man daugiau nei žmonės. [/color]
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Ryški
|
Pranešimo tema: Re: Kaip pasigaminti druskos tešlą Parašytas: Ket Lap 25, 2010 6:43 pm |
|
 |
| Nerašanti lady |
 |
|
Sveikutės, pasiskaičiau pas jus ir nusprendžiau pati išbandyti pasidaryti druskos tešlą. Pasidaryt, tai pasidarysiu, bet va ką nulipdyti, fantazijos mažoka..... 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
elenuke
|
Pranešimo tema: Re: Kaip pasigaminti druskos tešlą Parašytas: Ket Lap 25, 2010 11:26 pm |
|
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Svaja
|
Pranešimo tema: Re: Kaip pasigaminti druskos tešlą Parašytas: Sek Vas 27, 2011 8:36 am |
|
|
|
Aš darau tešlą truputį kitaip- Reikės: 2 puodelių miltų,puodelio smulkios druskos,puodelio vandens(to mažo,kur būna kavai gerti),1 valgomojo šaukšto krakmolo (jei įtešlą įbersi krakmolo ar tapetų klijų bus tąsesnė tešla).
Į dubenį supilam vandenį,1 valgomąjį šaukštą krakmolo ir viską išmaišom.Tada supilam puodelį druskos,išmaišom ir įdedam 2 puodelius nusijotų miltų.Užminkom gan kietą,tačiau netrapią tešlą.Jei trupa,įpilam truputį vandens.Jie skysta tešla,pabarstom truputėli miltų.Jei norit spalvotos tešlos,pilam maistinių dažų.
|
|
| Į viršų |
|
 |
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių |
|
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume
|
Copyright © 2006-2010 craftladies.puslapiai.org. Turinio platinimas be raštiško administracijos sutikimo griežtai draudžiamas. All Rights Reserved. Visos teisės saugomos.
|
|