|
Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas
| Autorius |
Žinutė |
|
lietuve
|
Pranešimo tema: Kaip Jus kovojate su antsvoriu? Parašytas: Ket Sau 08, 2009 1:04 pm |
|
|
|
Jau esam po visu svenciu, manau kad kai kurioms sunku buvo atsisakyti visu skanumynu ir vaiśiu...
Jauciate kad kai kurie rubai pasidare ankstoki...
O kai kurios jau keleta metu perka sau didesnes ismieros apdarus.
Ne karta buvome pradeje viena ar kita dieta, bet nelabai sekmingai, kartais tiesiog atvirksciai, nenumeteme o dar daugiau pririnkome antsvorio...
Kaip meginame kovoti su nereikalingais kilogramais..?
Gal kuriai pasiseke numesti nemegstama antsvori..?
Noreciau kad sitame skyrelyje galetume kartu meginti kovoti su antsvoriu, gal kartu butu lengviau...
Ar turite tokiu problemu, gal pameginkime kartu.
Meginkime aprasyti kaip mums sekasi , ka darome kad pasidarytume lengvesnes...
Kokie iskyla sunkumai naudojant dieta, ko nepajegiame atsisakyti, kaip priversti save fiziniams pratimams, ir tt. ir tt.
_________________ MANO DIENORAŠTIS
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
shija
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ket Sau 08, 2009 4:15 pm |
|
Užsiregistravo: Tre Kov 26, 2008 5:32 pm Pranešimai: 277 Miestas: alytus
|
jei pati jaučiuosi nekaip..tai iš karto susirūpinu, bet jokių dietų nesilaikau. valgau tik tada kai tikrai suprantu jog reikia( nes kartais valgau nes neturiu ką veikti  )ir mažom porcijom.. mažiau įvairių keptų ar riebių patiekalų... truputį daugiau vandens ir svoris toks koks turi būti..ir mityba sveikesnė 
Paskutinį kartą redagavo shija Šeš Sau 10, 2009 5:22 pm. Iš viso redaguota 1 kartą.
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
linksmuole
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ket Sau 08, 2009 5:00 pm |
|
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
ausryte811
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ket Sau 08, 2009 6:21 pm |
|
Užsiregistravo: Pen Lap 14, 2008 7:29 pm Pranešimai: 1581 Miestas: Kaunas Medale: 1
|
O mano svoris mane irgi visai tenkina, kadangi esu dviejų vaikučių mamytė, tai man atrodo, kad sveriu visai normaliai. Po pirmosios sunkiai krito nėštumo metu priaugti kilogramai, bet dabar po antrojo- jau nukrito daugiau negu tikėjausi, bet ir priaugau mažiau negu su pirmąja  , be to dar pati maitinu savo mazyli, o sako, kad kai maitini kilogramai patys tirpsta. Kol kas man visa tai pasitvirtino ir labiau negu tikejausi  Siap manau kekvieno svoris priklauso nuo daugybes faktoriu: genu, gyvenimo budo ir pan. Vieniems, kad numesti keleta kilogramu beveik jokiu pastangu nereikia, o kitiems ir vieno kilogramo numetimas yra didziule kancia 
Paskutinį kartą redagavo ausryte811 Pen Sau 09, 2009 9:02 am. Iš viso redaguota 1 kartą.
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
shija
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ket Sau 08, 2009 6:45 pm |
|
|
na mane tai tenkina dabartinis svoris..bet jei priaugčiau daugiau...tai tiesiog rūbus visus reiktų pakeist....todėl ir žiūriu kad maistas būtų sveikas ir man gerai!!!  ( ir linksmuole jei tau neįdomu apie svorį tai tiesiog neskaityk ir bus gerai!!!  )
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Kinderyte
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ket Sau 08, 2009 7:23 pm |
|
Užsiregistravo: Pir Gru 08, 2008 12:07 pm Pranešimai: 572 Miestas: Vilnius
|
Įdomu pasiskaityti, kaip ten po tų gimdymų būna, ateičiai, manau, prireiks.
Mano svoris kito priklausomai nuo gyvenimo būdo bei gyvenamos šalies, ar darbas sėdimas/ar judresnis. Pvz apie 5 mėn gyvendama Kretoje, nepratusi prie alyvuogių aliejaus ir kt riebesnių produktų, priaugau papildomus kokius 6 kg. Namiškiai kai pamatė...ojojoj buvo  Bet su laiku Lietuvoj vėl viskas sunormalėjo. Įdomų faktą sužinojau visai neseniai: kad pasaulyje daugiau žmonių miršta nuo persivalgymo nei nuo bado
Turėtume išties įsiklausyti į savo kūną, jo poreikius, derinti maistą kiek tai įmanoma, stengtis gamintis pačioms, o ne maitintis kavinių maistu ar IKI mišrainėmis (apie kurias kai kuriuos faktus nutylėsiu dėl etikos sumetimų), na ir aišku sportas  Kas tarkim purtosi tų treniruoklių (dar vadinamų 'staklėmis'), kam ne prie širdies yra aerobika, joga, tai bent pasivaikščiojimas gryname ore būtų jau liuks. Beje, intensyvus vaikščiojimas duoda teigimesnius rezultatus nei bėgiojimas ristele.
Dėl dietų - jos alina organizmą. Kiekvienas kūnas, organizmas yra individualus, taip kad nemanau, kad yra kokia VIENA taisyklė visoms. Manau, pakoregavus mitybą, pakeitus kiek gyvenimo būdą, įtraukus daugiau judesio, pasikeis ir savijauta, ir nereikalingi kg ištirps. 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
lietuve
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ket Sau 08, 2009 7:30 pm |
|
|
As irgi taip galvojau iki 40 metu, bet dabar man atrodo ir vanduo turi kolorijas... 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
sauletoji
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ket Sau 08, 2009 7:49 pm |
|
|
lietuve, visur yra koloriju,pirmas dalykas,negalvot apie pametima svorio,nes tai yra psihologiskas dalykas ir atvirksciai ne numeti o priaugi,tai va negalvok apie tai,itikink save,kad tu ir taip grazi ir tu liuks  ,antras dalykas reikia isgert nors 2litrus vandens per diena,siulau pries maista isgert kokia stikline vadens,tada nenoresi daug valgyt ir organizmuj sveika,valgyt dazniau,bet labai mazom porcijom,jeigu valgai mesa,jokiu budu su ryziais ar bulvem,tik salotos,dar skaiciau, gerai gert zalia arbata,jai vaisius valgyt tai tik po 2h po maisto,maziau keptu dalyku ir maziau druskos,cukraus.siaip nereikia kazkokio maisto isbraukt is vartojimo,nes mums jo reikia,tik pasidaryk plana savaitej ,bet jau aisku pas visus skirtingas kunas,o del vaiksciojimo tai sitas reikalingas, labai padeda ir sirdzei ir kunuj
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Kinderyte
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ket Sau 08, 2009 10:01 pm |
|
Užsiregistravo: Pir Gru 08, 2008 12:07 pm Pranešimai: 572 Miestas: Vilnius
|
Žinoma, kadais bėgiodavom kartu su teta vakarais... Tai ji ir sakydavo: na va, tau užtenka vakarais tik pabėgiot, ir viskas susitvarko, kūnas įgauna formą ir pan., o man reik vargt ir vargt.
Tai natūralu, nes žmogaus kūno apykaita su metais vis lėtėja, plius prisideda genai bei sėslus ar judrus gyvenimo būdas. Kiti - nori nenori - negali numesti svorio arba per mažai nori - nežinau. Tačiau pvz mano mamytė yra apvalutė tokia.. Bet ji juk man tokia faina ir yra visų mylima (ne tik šeimoje, bet ir bendradarbių, aplinkinių): jumoras, linksmas būdas ir nesuka ji galvos dėl tų kilogramų. Man svarbiausia, kad ji gerai jaustųsi. O kai svoris trugdo tiek psichologiškai komfortiškai, gerai jaustis, tiek trukdo sveikatai, tada išties derėtų susirūpinti.
Dar norėjau papildyti gera mintim (visgi kaip čia ir sakoma - psichologija daug ką daro): maistas yra ne tai, ką mes valgom, o tai, kuom mes tą maistą paverčiam: ar pykčiu, agresija, ar visaverčiu maistu. Jei valgysi su baime, skaičiuodama mintyse 'a jetau, čia juk tiek kalorijų...na dabar kai suvalgysiu, tai tikrai į šlaunis man viskas nukeliaus' - tai būk tikra, taip ir bus
Taip pat domiuosi vienu fenomenu: Dzasmachin (kam įdomu, štai vienas straipsnis http://www.ismintis.lt/index_more.php?id=41_0_9_0_M )
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
lietuve
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ket Sau 08, 2009 11:07 pm |
|
|
|
Labai idomus straipsnis apie ,,saules energija mintancius zmones...
Tai reikia labai stiprios valios, ir netureti namiskiu, kurie megsta pavalgyti.
Esu judri, per diena daug prisieina nuveikti, gal ziema maziau judu, bet nuo pavasario iki velyvo rudens, prisideda dar didelis sodas, ir kasdieninis begiojimas i miska, maziausiai 5-7 kilometrai pasivaiksciojimo, mano drauge vis sakydavo, jejgu eidavo su manim, kad visiskai uzbaigiau ja, o man nieko, galedavau pradeti is naujo...
Vandens daug geriu, daugiau nei 2 litrus i diena, tik dabar dviratis dulka kampe, trukta laiko minti pedalus...
Manau yra sutrikes metobulizmas...
Arba visiskai reikia pakeisti mityba, naudoti vidurzemio juros dieta...
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
linksmuole
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pen Sau 09, 2009 9:40 pm |
|
|
shija, juk ar tik pasakiau savo nuomuonę apie svorį temelei apie svorį... Kaip supratau, tai čia kiekviena pasako kaip žiūri į savo svorįir kaip su juo kovoja  aš tęsiog nekovoju:D Man svarbiau gyventi laimingai:) Taigi man bus malonumas suvalgyti skanaus riebesnio maisto, negu išvis nieko nevalgyti dėl modelio figūros, beto figura nesiskundžiu:)
_________________ SU ŠVENTĖM VISUS :*
Atleiskit už raštą...
Išvirtau iš krašo
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
lietuve
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pen Sau 09, 2009 11:13 pm |
|
|
Linksmuole, labai gerai kad pasisakai, ir labai gerai kad save myli tokia kokia esi, esi jaunute, dziaukis ir jaunyste, ir groziu, ir jaunatviska figura...
As pradejau skyreli tam, kad mes turincios antsvori galetume viena kitai padeti su juo kovoti, pasiguosti savo nepasisekimais, dziaugtis numetus nereikalingus kilus... 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
linksmuole
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pen Sau 09, 2009 11:55 pm |
|
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
shija
|
Pranešimo tema: Parašytas: Šeš Sau 10, 2009 5:20 pm |
|
|
manau kad tikrai svarbiausia jog pačiai gerai... o kitų nuomonė nesvarbi....o manekenėmis gal nevisos nori būti, tiesiog toks kūno sudėjimas  ir didelė kančia( pavyzdžiui man tai vaikystėj buvo kompleksas jog buvau plona... nes giminės iš vien prikaišiodavo tai, o paskui tiesiog nekreipdavau dėmesio).. o dabar kai atrodau normaliai tai močiutė vis dar sako kad aš nieko nevalgau  ir prisiklausius apie visokias anoreksijas  galvoja kad jei nenori valgyt tai jau anoreksikė... 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
levita
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ket Sau 15, 2009 5:33 pm |
|
Užsiregistravo: Sek Lie 06, 2008 9:54 am Pranešimai: 9 Miestas: rajonas
|
|
laba diena, as cia naujoke :lol: , ta tema visoms aktuali, bet nevisos nori kalbeti apie savo svoreli :shock: , o kaip numest tuos nereikalingus kilogramus , jeigu negali atsisakyt sokolado ir vis kita kas saldu ;)
|
|
| Į viršų |
|
 |
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių |
|
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume
|
Copyright © 2006-2010 craftladies.puslapiai.org. Turinio platinimas be raštiško administracijos sutikimo griežtai draudžiamas. All Rights Reserved. Visos teisės saugomos.
|
|