|
Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas
| Autorius |
Žinutė |
|
justukiukea
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ket Gru 31, 2009 2:56 pm |
|
Užsiregistravo: Pir Lap 23, 2009 9:38 am Pranešimai: 78 Miestas: Pasvalys
|
beil *,Tiesiok kai darai 3D gyvūnėlius,reikia zilką(ar vielutę)stipriau patraukti,kad ji atsirastų apačioje,(na,kad būtų tokioss..dvi eilės,kaip čia pasakant  )Na gal supratai  Jei ne,tai pažiurėk kur yra pamokėlė su peliuku čia
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
gretuskaa1234
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pen Vas 12, 2010 5:15 pm |
|
 |
| Nerašanti lady |
 |
Užsiregistravo: Pen Vas 12, 2010 5:02 pm Pranešimai: 1 Miestas: Kaunas
|
Sveiki,esu tikriausiai jauniausia.  Man reikia pagalbos.Kaip padaryti pvz: pelytes ausyte,kad jos butu ant kunelio?  Veriu su zilka.Aciu is anksto. 
_________________ Niekada nesakyk niekada!;P
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
vykintea
|
Pranešimo tema: Re: PRADŽIAMOKSLIS gyvūnėliai Parašytas: Šeš Kov 20, 2010 11:11 am |
|
Užsiregistravo: Pen Kov 19, 2010 9:32 pm Pranešimai: 3 Miestas: Šiauliai
|
Sveika, kai suveri 5 eilias karoliuku tada is abieju pusiu padarai ausytes tikrai pabandyk nera sunku  
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Ociute
|
Pranešimo tema: Re: PRADŽIAMOKSLIS gyvūnėliai Parašytas: Ket Bal 22, 2010 6:36 pm |
|
 |
| Nerašanti lady |
 |
|
o čia vėžlio schema 
| Prikabinti failai: |
Failo aprašymas: vėžlys

tortue2patron.jpg [ 65.34 KiB | Peržiūrėta 4369 kartus(ų) ]
|
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
nimfaa33
|
Pranešimo tema: Re: PRADŽIAMOKSLIS gyvūnėliai Parašytas: Pen Bal 23, 2010 12:49 pm |
|
 |
| Lady svečias |
 |
|
sveikos, patogiausia gyvunus verti ant vielos 0.30mm storio, o ne ant zilkos. 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Ociute
|
Pranešimo tema: Re: PRADŽIAMOKSLIS gyvūnėliai Parašytas: Šeš Bal 24, 2010 10:03 am |
|
 |
| Nerašanti lady |
 |
|
Šiuos reikia verti ant vielutės Nuotraukas keliame per serverius. Mod. giedrianka
| Prikabinti failai: |

Nuotraukos828-vi.jpg [ 44.71 KiB | Peržiūrėta 4365 kartus(ų) ]
|
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
dangytia
|
Pranešimo tema: Re: PRADŽIAMOKSLIS gyvūnėliai Parašytas: Šeš Bir 19, 2010 11:15 pm |
|
 |
| Nerašanti lady |
 |
Užsiregistravo: Šeš Bir 19, 2010 11:11 pm Pranešimai: 2 Miestas: Kaunas
|
sveiki ,  as jau eu suverus pora gyvuneliu ir dabar bandau peliuka pagal ta schema bet man ausytes nesigauna tokios  ka daryt?
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
sword-lily
|
Pranešimo tema: Re: PRADŽIAMOKSLIS gyvūnėliai Parašytas: Tre Rgp 18, 2010 6:59 am |
|
|
|
Kas tau tiksliai neišeina. Ar ausytės per mažos, ar per didelės, ar netaip atrodo?
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
ugniux456
|
Pranešimo tema: Re: PRADŽIAMOKSLIS gyvūnėliai Parašytas: Pir Rgp 23, 2010 7:49 pm |
|
 |
| Nerašanti lady |
 |
|
Na, labai prašau padėkit  Aš moku daryti tik plokščius darbelius, o kaip padaryti 3D darbeliuką? Prašau padėkit. Mačiau tą pamokelę, bet aš ten nieko nesuprantu 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
sword-lily
|
Pranešimo tema: Re: PRADŽIAMOKSLIS gyvūnėliai Parašytas: Ant Rgp 24, 2010 9:02 am |
|
|
|
viskas yra parodyta gan aiškiai ,ar tu tikrai ziurejai ta pamokelę su pelytę? Bet vistiek paaiskinsiu pirma įveri didesnį karoliuką. Paskui kaip 2d gyvūnėliuose šalia įveri du baltus karoliukus. Virš baltų karoliukų įveri ir pritrauki juodus. Tada ir vėl tris karoliukus įveri ir pritrauki apačioj. taip ir kartojas viršus apačia, viršus apačia. Gal dabar suprasi.
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
bratzgirl9
|
Pranešimo tema: Re: PRADŽIAMOKSLIS gyvūnėliai Parašytas: Tre Lap 10, 2010 12:18 pm |
|
Užsiregistravo: Šeš Kov 01, 2008 11:06 pm Pranešimai: 33 Miestas: Jonava
|
Ne man tie karoliukai tikriausiai, bandau bandau ir niekas nesigauna  Otaip norėčiau kokio pakabuko ant telefono 
_________________ [color=#FFBFFF] Žmonių aš šiaip nemėgstu. O tie kuriuos myliu, jie man daugiau nei žmonės. [/color]
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Horsiukas69
|
Pranešimo tema: Re: Parašytas: Pir Lie 11, 2011 2:09 pm |
|
 |
| Nerašanti lady |
 |
|
Neseniai uzsiregistravu i jusu foruma  , todel dar esu pasimetus ir nedaug ka zinau todel norejau paklausti Noreciau pasigaminti is karoliuku 3D arkliuka turiu kelet shemeliu bet nei vienos nesuprantu?gal galite ka pasiuliti?
|
|
| Į viršų |
|
 |
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias |
|
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume
|
Copyright © 2006-2010 craftladies.puslapiai.org. Turinio platinimas be raštiško administracijos sutikimo griežtai draudžiamas. All Rights Reserved. Visos teisės saugomos.
|
|