|
Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas
| Autorius |
Žinutė |
|
elenuke
|
Pranešimo tema: Balsavimas konkurse "Vasara krikštynų metas" Parašytas: Sek Bir 20, 2010 2:26 pm |
|
|
Taigi pradedam balsavimą konkurse "Vasara krikštynų metas". Turim šokiu tokiu nesklandumu su anketomis ir balsavimu, tad balsuojam šiuo adresu. Balsuojam tik kartą, vius kitus balsavimus iš to pačio IP neskaičiuosiu. Pažymim patinkantį darbelį ir paspaudžiam "Zakoncz". Manau čia aišku ir paprasta, bet tikėkimės, kad kitam konkursui turėsim jau savo balsavimą.  Balsavimas vyks iki birželio 27 d. 12:00 valandos. 1 darbelis: Ausryte811 Dėžės išorė dekoruota ryžiniu popieriumi, pritapyta, sendinta Dala smulkiu ir stambiu dvikomponenčiais lakais, įtrinta kelių spalvų Dala pastomis, lakuota. Vidus dekoruotas ryžiniu popieriumi, dekoratyvine juostele. 2 darbelis: BandytojaNaudota vienkomponentis sendintojas, servetėlės. 3 darbelis:Orine'' Mažojo angelo dežutė'' Čia Tau mano mielasis, mažasisi angeliuk ! naudota : akriliniai dažai ,ryžinis popierius ,servetele ,dvikomponentis. 4 darbelis:BkKrikštas... tyrumas, begalinė meilė ir šviesa, dangaus žydrumas ir lengvas debesėlis, tėvų maldos, kaip drugeliai, plasnojantys į dangų... lengvo kelio, Mažyli...  5 darbelis:Giedrianka"Angeliukai" Paveiksliukas sendintas su Stamperia firmos crackle sottlile, o šonai su crackle medium. Šonuose ir prie paveikslėlio klijuotos medžiaginės juostelės, vėliau jos nudažytos bei lakuotos. Gėlytės siūtos is organzos, puoštos svarovskiais bei kitais akmenukais. Priklijuotos - karštais klijais. 6 darbelis: Craizy Daisy"Svajonių traukinukas"  Darbelis atliktas su spausdintomis nuotraukytėmis, įdėtomis i rėmukus ir daug pripiešimo  Viduje - medinis minivagonėis  Tai tiek, tikiuosi girdisi ratuku dundėjimas? 7 darbelis: "Mažajai krikšto dukrytei - Žibutė" Dekoravimui naudotos servetėlės. Vidaus dekoravimui: ryžinis popierius bei spausdintas eilėraščio tekstas. Visa krikštadėžė daug pritapyta akriliniais dažais. Dėžutės vidus išklijuotas šampano spalvos veliūriniu audiniu.  Rezultatai: 1. - 32 balsai 2. - 3 balsai 3. - 7 balsai 4. - 20 balsų 5. - 27 balsai 6. - 13 balsų 7. - 41 balsas Taigi I vieta - Žibutė  II Vieta - ausryte811 III vieta - giedrianka Sveikinu nugalėtojas!!!!
_________________ PRAŠOME LAIKYTIS FORUMO TAISYKLIŲ!!!
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
orine
|
Pranešimo tema: Re: Balsavimas konkurse "Vasara krykštynų metas" Parašytas: Pir Bir 21, 2010 2:01 pm |
|
|
kaip sekasi rinkti gražiausa darbeli? visi nuostabus 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
22vilma
|
Pranešimo tema: Re: Balsavimas konkurse "Vasara krikštynų metas" Parašytas: Tre Bir 23, 2010 2:37 pm |
|
Užsiregistravo: Šeš Rgp 15, 2009 6:30 pm Pranešimai: 598 Miestas: Falmouth, UK Medale: 1
|
Jau prabalsavau 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
kilina
|
Pranešimo tema: Re: Balsavimas konkurse "Vasara krikštynų metas" Parašytas: Tre Bir 23, 2010 4:12 pm |
|
Užsiregistravo: Sek Lap 08, 2009 7:55 pm Pranešimai: 876 Miestas: kaunas
|
|
Sveikos, aš prabalsavau turbūt viena is pirmųjų.Tik jau rašiau konkurso temoj, ir negavau atsakymo ar negalima būtų matyti savo balsus?tarkim kilina-nr,,,,,,,kad viskas vyktų kaip sakant akyse.
_________________ Grožis yra Dievo šypsena,įkūnyta gamtos ir žmogaus kūriniuose
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
elenuke
|
Pranešimo tema: Re: Balsavimas konkurse "Vasara krikštynų metas" Parašytas: Ket Bir 24, 2010 10:57 am |
|
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
orine
|
Pranešimo tema: Re: Balsavimas konkurse "Vasara krikštynų metas" Parašytas: Ket Bir 24, 2010 12:28 pm |
|
|
nu kaip idomu ,kas lyderiauja 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Lika
|
Pranešimo tema: Re: Balsavimas konkurse "Vasara krikštynų metas" Parašytas: Šeš Bir 26, 2010 10:25 am |
|
Užsiregistravo: Sek Rgs 13, 2009 6:45 pm Pranešimai: 52 Miestas: Šiauliai
|
|
sveiki,man labai mielas 6 darbelis --svajonių traukinukas ir 7 mažajai krikšto dukrytei
_________________ 777
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
kilina
|
Pranešimo tema: Re: Balsavimas konkurse "Vasara krikštynų metas" Parašytas: Sek Bir 27, 2010 8:34 am |
|
|
|
Sakyčiau,visi pateikti darbeliai yra savotiški, gražūs.Bet ,aš kaip isivaizduoju krikštadežę,tai ji turetų būti kaip Nr1.Tokia rimta,gražūs pritapymai.Jau, kaip tikras meno kūrinys.O linksmosios deželės su traukinukais ar piratais,mano supratimu,daugiau tiktų žaisliukams susidėti.Kitos irgi ,mano supratimu,paprastutes,o krikštadėžė norisi,kad būtų ilgam.Prašom neužpykti,bet tai tik mano nuomone.Aš ,manu,kad bus įvairių nuomonių.
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
romaievamatilda
|
Pranešimo tema: Re: Balsavimas konkurse "Vasara krikštynų metas" Parašytas: Sek Bir 27, 2010 10:34 am |
|
|
prabalsavau ir aš  šaunuolės merginos visos, kad surado laiko (ne taip, kai ne kaikurios  ) sudalyvauti konkurse. lauksim nugalėtojų paskelbimo 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
elenuke
|
Pranešimo tema: Re: Balsavimas konkurse "Vasara krikštynų metas" Parašytas: Sek Bir 27, 2010 11:58 am |
|
|
Rezultatai: 1. - 32 balsai 2. - 3 balsai 3. - 7 balsai 4. - 20 balsų 5. - 27 balsai 6. - 13 balsų 7. - 41 balsas Taigi I vieta - Žibutė  II Vieta - ausryte811 III vieta - giedrianka Sveikinu nugalėtojas!!!!
_________________ PRAŠOME LAIKYTIS FORUMO TAISYKLIŲ!!!
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Bk
|
Pranešimo tema: Re: Balsavimas konkurse "Vasara krikštynų metas" Parašytas: Sek Bir 27, 2010 1:09 pm |
|
 |
| Tikra Craftlady |
 |
Užsiregistravo: Šeš Vas 06, 2010 10:49 pm Pranešimai: 266 Medale: 1
|
Sveikinu 2  ir 3  vietos nugalėtojas, tikrai pelnytai, o 1 vieta su iškištu liežuviu tegul pasilieka organizatorių sąžinėi.
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
kilina
|
Pranešimo tema: Re: Balsavimas konkurse "Vasara krikštynų metas" Parašytas: Sek Bir 27, 2010 1:17 pm |
|
|
|
Bk manau, organizatoriai tikrai čia niekuom dėti.čia tik žaidimas. Aš irgi sveikinu nugaletojas!!!!!!
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Niksa
|
Pranešimo tema: Re: Balsavimas konkurse "Vasara krikštynų metas" Parašytas: Sek Bir 27, 2010 5:06 pm |
|
 |
| Lady svečias |
 |
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Bk
|
Pranešimo tema: Re: Balsavimas konkurse "Vasara krikštynų metas" Parašytas: Sek Bir 27, 2010 5:33 pm |
|
 |
| Tikra Craftlady |
 |
Užsiregistravo: Šeš Vas 06, 2010 10:49 pm Pranešimai: 266 Medale: 1
|
Niksa,  sutinku 100 procentų
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
kilina
|
Pranešimo tema: Re: Balsavimas konkurse "Vasara krikštynų metas" Parašytas: Sek Bir 27, 2010 6:20 pm |
|
|
|
Jeigu sekete tema, as jau pacioje pradzioje, rasiau,kad balsavimas butu viesas,bet man paaiskino,kad negalima.Balsus mate tik Elenuke.
|
|
| Į viršų |
|
 |
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių |
|
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume
|
Copyright © 2006-2010 craftladies.puslapiai.org. Turinio platinimas be raštiško administracijos sutikimo griežtai draudžiamas. All Rights Reserved. Visos teisės saugomos.
|
|